Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kozan'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Kozan'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Kozan Belediyesi yol şantiye ekipleri tarafından kent içi ana yol ve ara sokaklara yönelik başlatılan kapsamlı çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Kozan Belediyesi sorumluluk alanındaki ana arter ve bulvarlarda sürdürdüğü çalışmaları...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 12:26
Kozan Belediyesi yol şantiye ekipleri tarafından kent içi ana yol ve ara sokaklara yönelik başlatılan kapsamlı çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kozan Belediyesi sorumluluk alanındaki ana arter ve bulvarlarda sürdürdüğü çalışmaları tamamlıyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda başlatılan Şevkiye Mahallesi Remzi Oğuz Arık Bulvarı üzerindeki ana yol ve ara sokaklardaki sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Yaz aylarında havaların ısınması ile birlikte asfaltlama çalışmalarına Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ın talimatıyla hız verdiklerini kaydeden Şantiye Şefi Ersay Üstün, "Remzi Oğuz Arık Bulvarı’nda bozulan asfaltın yanı sıra birçok yerinde su birikmesinden dolayı vatandaşlarımızın duyduğu rahatsızlık üzerine bu bölgede ilk olarak başkanımızın talimatıyla alt yapıyı tamamladık ve daha sonra başlatmış olduğumuz sıcak asfalt çalışmasını tamamlamış bulunuyoruz. Diğer mahallelerimizde de hız kesmeden asfalt döşeme çalışmalarına devam ediyoruz. Ayrıca Remzi Oğuz Arık Bulvarı’nda döşemiş olduğumuz asfaltla birlikte yıpranmış olan orta refüjlerin bordürlerini de değiştirdik." dedi.

Şevkiye Mahallesi Remzi Oğuz Arık Bulvarı üzerinde tamamlanan asfaltlama çalışması ile ilgili olarak mahalleli vatandaşlarda yapılan hizmetten dolayı Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan ve ekibine teşekkür etti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.