Dolar 38,4223
%-0.03
Euro 43,8811
%-0.15
Altın 4.093,890
%-0.93
Bist-100 9.307,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küllenen aşk yeniden alevlendi mi'

Küllenen aşk yeniden alevlendi mi'

Aşklarıyla bir döneme damga vuran, evlenirken edilen "Hastalıkta, sağlıkta" yemininin hakkını veren efsane çift Sertab Erener ile Levent Yüksel'i barıştırma çabaları olumsuz sonuç verdi.Bilgisayar kampanyası başlıyor!

  • Ege Postası
  • 13.12.2014 - 10:53
Demir Demirkan'la 18 yıllık beraberliklerinin sürpriz bir şekilde bitmesiyle son günlerin en çok konuşulan ismi olan Sertab Erener'i, yakınları eski eşi Levent Yüksel'le barıştırmaya çalıştı.

Habertürk'ün haberine göre; Sertab Erener, Demir Demirkan tarafından terk edilince, başta Sezen Aksu ve diğer dostları ikiliyi barıştırmak için nabız yokladı. Ancak Erener ve Yüksel bu duruma yanaşmadı ve planlar suya düştü.

Bir röportajda Sertab Erener'in o dönem yaşadığı hastalıktan bahseden Levent Yüksel, "Birden hastabakıcısı da, babası da olup aşkı unutuyorsun. Birbirimizi gördüğümüzde hâlâ burnumuzun direği sızlıyor" demişti. Erener, 11 yaşında yakalandığı kolit rahatsızlığıyla 21 yıl mücadele etmiş, 1995 yılında ameliyat olup bu hastalıktan kurtulmuştu.

Sertab Erener de bir röportajda Levent Yüksel için şunları söylemişti: "İkimiz de nasıl bir sınavdan geçtik bilmiyorum ama biz, iki genç insan evliliğimiz boyunca birbirimizin amansız hastalıklarının bekçileri olduk. Tüm derdimiz birbirimizi iyileştirmek oldu. Belki de bu yüzden kadın erkek savaşlarına hiç vaktimiz olmadı. Belki de yine o yüzden o benim artık dostum."(AKSAM)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.