Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kültürpark Projesi'nde topa başkanlar da giriyor!

Kültürpark Projesi'nde topa başkanlar da giriyor!

Büyükşehir Belediyesi ile Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası'nı karşı karşıya getirip, kentte tartışma yaratan Kültürpark Projesi'nde topa CHP'li ilçe belediye başkanları da giriyor.  Büyükşehir'in kentte tartışma yaratan Kültürpark Projesi'nde

  • Ege Postası
  • 11.10.2016 - 13:43

EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, ihtisas fuarlarının Gaziemir'de yapılan Fuar İzmir'e alınmasından sonra Kültürpark'ın yeniden tasarlandığı Kültürpark Projesi'ne Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası tepki göstermişti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve meslek odalarının muhalif raporlarını dinleyen İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, Kültürpark Projesi'yle ilgili kararı vermeden önce yerinde inceleme yapma kararı aldı.

Sosyal medyada da tartışma konusu olan Kültürpark Projesi'nde topa CHP'li ilçe belediye başkanları da giriyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, partisinin grup toplantısında ilçe beleidye başkanlarına proje için destek olmaları yönünde mesajı sonra başkanlardan hame geldi.

İlçe belediye başkanları yarın  Fuar Kültürpark Pakistan pavyonunda, "Kültürpark İzmir" projesi ile ilgili bir basın açıklaması yapacaklar. Başkanlar, projeye tam destek olduklarını söyleyecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.