Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kültürpark'ta kendi kitaplarını imzalayan çocukların mutluluğu

Kültürpark'ta kendi kitaplarını imzalayan çocukların mutluluğu

İZFAŞ’ın düzenlediği “Benim Fuarım Masal ve Öykü Yarışması”nın birincileri İsmail Bayraktar ve Melisa Akgül, Kültürpark Fuar Çocuk Köyü alanında düzenlenen imza gününde kitaplarını imzaladılar. İmza gününe, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı ve çok sayıda davetli ile çocuklar katıldı.

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 11:05
İZMİR- Birinciler, ilk kitaplarını imzalama mutluluğunu yaşarken, hayallerindeki fuarı anlattıkları masal ve öykülerini de okudular. Hayallerindeki İzmir Fuarını katılımcılarla paylaştılar.

Yarışmanın masal dalındaki birinciliğini, “En Güzel Benim Fuarımın Ağacı” konulu masalı ile Kültüpark’ı ve Fuarı hiç görmemiş, Beydağ'ın Yeşiltepe Köyü’nden Yeşiltepe İlk Öğretim Okulu Öğrencisi İsmail Bayraktar kazanmıştı.

Yarışmanın öykü dalındaki birincisi ise “Fuarın Gizli Bölmesi” konulu öyküsü ile MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu Öğrencisi Melisa Akgül olmuştu.

“Benim Fuarım, Benim Masalım // “Benim Fuarım, Benim Öyküm” yarışması, 82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında İZFAŞ ve İzmir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlendi.

“Benim Fuarım” konulu öykü ve masal yarışması kitabı, Kültürpark Fuar Çocuk Köyü alanında, fuar süresince ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.