Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kur’an kursu öğrencilerinin etkinliği beğeni topladı

Kur’an kursu öğrencilerinin etkinliği beğeni topladı

Nevşehir merkez Gaznevi Cami’nde yaz Kur’an kursuna katılan öğrenciler, bir etkinlik düzenleyerek kabiliyetlerini sergiledi.Bayanlar, kurs öğreticileri Ayşe Beğenen ve Zeynep Yanar’ın birlikte organize ettikleri programa büyük ilgi gösterildi....

  • Ege Postası
  • 05.08.2013 - 15:15
Nevşehir merkez Gaznevi Cami’nde yaz Kur’an kursuna katılan öğrenciler, bir etkinlik düzenleyerek kabiliyetlerini sergiledi.

Bayanlar, kurs öğreticileri Ayşe Beğenen ve Zeynep Yanar’ın birlikte organize ettikleri programa büyük ilgi gösterildi. Öğrenciler, program çerçevesinde, ilahiler söyledi, şiirler okudu, Hz. Muhammed (sav) ile sahabelerin hayatından önemli kesitler anlattı. Minik öğrencilerden oluşan koro, İslam’ın şartlarını ve imanın şartlarını ilahi eşliğinde anlattı ve namaz surelerini sırayla okudu.

Cami imam hatibi Ali Özcan, yaz Kur’an kursuna ilginin geçtiğimiz yıla göre çok fazla olduğunu belirterek çocuklarını gönderen kadınlara teşekkür etti. Camilerinde sürekli çeşitli etkinlikler yaptıklarını kaydeden Özcan, “Bugün yaptığımız program da bunlardan biriydi. Öğrencilerimiz ve kurs öğreticilerimiz birlikte çok güzel bir etkinlik düzenlemişler. Kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Veliler, programı çok güzel bulduklarını belirterek düzenleyenlere teşekkür etti.

Öğrenciler ise programa çok iyi hazırlandıklarını, biraz heyecan yaşadıklarını belirtti.

Kur’an kursu öğreticisi Zeynep Yanar ve Ayşe Beğenen ile cami imam hatibi Ali Özcan, başarılı öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.