Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kürkçü: 'İzmir'de 3. vekili kesin çıkaracağız'

Kürkçü: 'İzmir'de 3. vekili kesin çıkaracağız'

HDP İzmir milletvekili adayları sabahın erken saatlerinde Buca Balık Hali’ni ardından da İzmir Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek esnaflarla söyleştiler, sorunlarını dinlediler.

  • Ege Postası
  • 20.10.2015 - 12:28
HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, İzmir'de partisinin oylarının düşmediğini, yükseldiğini önesürdü, "Biz İzmir'de 3. vekili kesin çıkaracağız hatta 2. bölgeden 2. vekili çıkaracağımızı da düşünüyoruz" dedi. 

HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, 2. sıra milletvekili adayı Mülkiye Birtane ve 2. bölge 2. sıra adayı Gülistan Kılıç ile birlikte seçim çalışmalarına sabah 06.00'da Balık Hali'ndeki esnafla balık çorbası içerek başladı. Sebze Hali'ni gezerek esnafın sorunlarını dinleyen adaylar "İnadına HDP" broşürleri dağıttı. Kürkçü, kamyondan karpuz indiren esnafa yardım ederken Birtane, pırasa ayıklayan kadınlarla dertleşti. 



HDP'li Kürkçü, 1 Kasım seçimleri öncesi, 7 Haziran'dan tamamen farklı bir atmosfer olduğunu dile getirerek, "Bizim seçmenimiz kendi yerinde duruyor ve ileriye doğru bir adım daha atacak. Biz İzmir'de 3. vekili kesin çıkaracağız hatta 2. bölgeden 2. vekili çıkaracağımızı da düşünüyoruz. Herkeste bir bıkkınlık görüyoruz. Seçimde sonuç almak için savaş da dayatıldı halka. Savaş iki şekilde can yakıyor. Doğrudan doğruya kayıplar var. Sadece Erdoğan'ın savaşı değil İŞID'in de savaşı, İŞID savaşı acımasız.



Bilinmeyen yerde görünmeyen düşmanın her an size kıyacağını düşünen halk topluluğu ile beraberiz. Herkes ortalık yerden uzak kalmaya çalışıyor. Mitingleri imkansız hale getirdiler. Biz askıya aldık. AKP fırsattan istifade edemedi. İzmir'de miting yapamadılar. Bu durum kendilerini de vurdu. İzmir'de hava daha iyi, dayanışmacı, barışçıl, kentin birbirine baktığı bir seçim dönemi geçiriyoruz" dedi. (Elif Demirci/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.