Dolar 32,6471
%-0.04
Euro 35,3867
%-0.16
Altın 2.499,560
%-0.48
Bist-100 10.852,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kurultay öncesi ortak destek kararı! Egeli kadınlar tek yürek

Kurultay öncesi ortak destek kararı! Egeli kadınlar tek yürek

CHP 13. Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda mevcut başkan Fatma Köse’ye, Ege’den toplu destek veren kadın kolları başkanları dün İzmir Karşıyaka Nikah Salonu’nda bir araya geldi. Başkan Köse’nin deneyimli bir başkan olarak yeni dönemde de göreve devam etmesini istediklerini açıklayan başkanlar, 2019 seçim sürecinde bölünmeden parçalanmadan tek yürek çalışmaları sürdürme kararı aldı. Egeli kadınlar tek yürek 

  • Ege Postası
  • 15.02.2018 - 12:09

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Kadın Kolları Ana kademe Kurultayı 18 Şubat Pazar günü Ankara’da yapılacak. Kurultay’da mevcut Genel Başkan Fatma Köse’ye, Egeli Kadın Kolları Başkanları toplu destek mesajı verdi. Karşıyaka’da yapılan kadın kolları başkanları toplantısına İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ev sahipliği yaptı. 

Toplantıya Manisa Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Kütahya Kadın Kolları Başkanı Serpil Gülseven, Denizli Kadın Kolları Başkanı Sündüz Seçkin Solguer, Uşak Kadın Kolları Başkanı Seyhan Yazıcı katılırken, Muğla Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Sandıkçıoğlu Başarır ise özel bir nedenden dolayı katılamasa da destek verdi. Egeli Kadın Kolları Başkanlarının sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi. 

Yapılan toplantı sonunda kadın kolları başkanları mevcut Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’ye destek verdiklerini belirterek Fatma Köse'nin çok çalışkan ve birleştirici bir başkan olduğunun altı çizildi. Kadın Kolları ortak açıklamasında “Fatma Başkanın, çok çalıştığını, birlik, beraberlik, bütünlüğü sağladığını, kadın kolları arasında ayrım yapmadığını, bu son geçirilen referandumda kadın kollarının çalışmalarında büyük etkinliği olduğunu ve desteğinin olduğunu bildiğimiz için destekliyoruz. Seçimler bu kadar yakınken tecrübeli bir kişiyle devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA SERGİLEDİK”

Egepostası’na konuşan İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, “İzmir örgütü olarak biz Fatma Başkan’la güzel bir çalışma sergiledik. Ne zaman arasak her zaman çıktı ve sorunumuza çare buldu. Hem partiyle ilgili hem özel, her sorunumuzda yanımızdaydı. Biz çok güzel br çalışma sergiledik. Güven veriyor.  Şenlik gibi bir kurultay geçeceğini biliyoruz. Kadın kolları birlik içinde karar aldı farklı bir düşünce yok. Delegelerle de konuşularak bir araya gelindi” dedi.

İLÇELERDEN OTOBÜS KALDIRILACAK

18 Şubat’ta Ankara’da yapılacak Kadın Kolları Kurultayı’na İzmir’den Balçova, Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Menemen’den kaldırılacak otobüslerle kadın kolları üyeleri kurultaya götürülecek. İzmir’in 26 delegesi ve 1 doğal delegesi ile oy kullanacağı kurultayda Egeli Başkanlar tek yürek olma kararı aldıklarını açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.