Dolar 32,6535
%-0.3
Euro 35,1017
%0.05
Altın 2.447,200
%-0.13
Bist-100 10.343,00
%-2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kürüm'den iftar turu

Kürüm'den iftar turu

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Karabağlar Muşlular Dayanışma ve Kültür Derneği ile MHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün iftar yemeklerine katıldı.

  • Ege Postası
  • 05.08.2013 - 15:58
İZMİR -Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Karabağlar Muşlular Dayanışma ve Kültür Derneği ile MHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün iftar yemeklerine katıldı. İftar çadırlarında halka yemek servisi yapan Kürüm, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı, sohbet etti. Ramazan ayının Karabağlar’da huzur içinde geçtiğini belirten Kürüm, “Bizim ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin gerçekleştirdiği iftar organizasyonlarında binlerce kişi her akşam iftar sofralarında buluştu, bir araya geldi. Karabağlar’da Ramazan ayını halkımızla birlikte dayanışma içinde birlikte geçirdik. Beraberlik, sevgi ve dayanışma içinde olmak güzel. Ben de sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
Ramazan ayı süresince yüzlerce aileye yardımında bulunduklarını belirten Başkan Kürüm, Ramazan Bayramı öncesinde de Yoksulluğa Sessiz Kalma Derneği ve Gıda Bankası kanalıyla ihtiyaç sahibi ailelere destek olacaklarını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.