Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kütahyalı GBT kayıtlarına nasıl ulaşabiliyor!

Kütahyalı GBT kayıtlarına nasıl ulaşabiliyor!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'bana şimdi GBT kaydın geldi' sözlerine tepki yağdı.

  • Ege Postası
  • 17.12.2013 - 10:27
İSTANBUL- Kasımpaşa Beşiktaş maçında sahaya girerek Beşiktaşlı Fernandes'e yumruk atmaya çalışan ve iki Beşiktaşlı futbolcunun kırmızı kartla oyun dışında kalmasına neden olan Kasımpaşa taraftarı Mustafa Özel, eski Beşiktaş yöneticisi ve futbol yorumcusu Sinan Ergin tarafından kolundan tutularak canlı yayında stüdyo dışına çıkarıldı.
Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Sinan Engin'in katıldığı Beyaz TV'deki Derin Futbol adlı programa konuk olan Mustafa Özel burada Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Senin bana şimdi GBT kaydın geldi" sözlerine, "Ben şu anda size dava açabilirim, bu sabıka kaydına GBT kaydına nasıl ulaşıyor" diye sert tepki gösterdi.
Programa Beşiktaş kulübünün amblemini taşıyan bir kıyafetle çıkan Mustafa Özel'i daha sonra Sinan Engin kolundan tutarak canlı yayında stüdyodan dışarı çıkardı.
SOSYAL MEDYA'DA OLAY YARATTI
Genel Bilgi Taraması (GBT) hakkında yakalama, tutuklama yahut yurt dışına çıkma yasağı kararı olan veya hakkında böyle bir karar bulunmamakla birlikte askeri bir suçtan dolayı askerlik şubesine veya birliğine teslim olması gereken kimseler hakkında tutulan kayıt olarak biliniyor.
Rasim Ozan Kütahyalı'nın programda cep telefonuna bir SMS ile GBT kaydı geldiğini söylemisi sosyal medyada büyük tepki çekti.
İşte o tweetlerden bazıları
Çağlayan Çevik '@oynakbeyi 
Bundan sonra kimlik kontrolü için beni durdurup GBT'me bakacak olan polise ROK'u ara diyeceğim... Kesin benim bile kaydım vardır onda!
Av.Emre '@aAdvo
Gbt kaydina sadece polis ulasir ve belki savci oradaysa polisten ister..Hangi polis hangi savcı Rok'a canli bilgi aktariyo? Hangi sifatla'
Muhalif_ses '@muhalif_ses 
ROK yaz gönder Canlı yayında GBT'en cebine gelsin
Can Yılmaz '@canyilmaz1 
Sahaya dalan vatandaşın GBT'sinin ROK'a SMS olarak yollanması da iyiymiş. GBT yaz 0606'ya yolla, sabıka kaydın ROK'un telefonuna gelsin.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.