Dolar 34,2337
%0.1
Euro 37,9496
%0.32
Altın 2.925,760
%0.07
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kutlu Doğum için Kahramanmaraş güllerle donatılıyor

Kutlu Doğum için Kahramanmaraş güllerle donatılıyor

Kahramanmaraş Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kentin dört bir yanını gülle donatıyor.Park, bahçe ve orta refüjlere Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 1001 gül dikim kampanyası başlatan Kahramanmaraş Belediyesi, 10...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 17:30
Kahramanmaraş Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kentin dört bir yanını gülle donatıyor.

Park, bahçe ve orta refüjlere Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 1001 gül dikim kampanyası başlatan Kahramanmaraş Belediyesi, 10 ayrı renkte gül fidanını toprakla buluşturdu.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yapımı devam eden kent meydanı alanında gerçekleştirdiği gül dikme törenine katılan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, gül kokusunun Hz. Muhammed (SAV)'in kokusuna benzediğini söyledi.

Türkiye genelinde Kutlu Doğum Haftası'nın çeşitli programlarla kutlandığını hatırlatan Poyraz, “Belediye olarak gül dikim kampanyası başlattık. Yeni yaptığımız kent meydanına gül fidanları dikiyoruz. Fidanları dikerken de merhum Sezai Karakoç'un şu dörtlüğü aklıma geldi: ‘Annem bana gülü şöyle öğretti. Gül, O'nun, o sonsuz iyilik güneşinin teriydi’ Bundan dolayı Peygamberimizin kokusu gül gibi kokar. Biz onun ümmetiyiz. O'na layık olabilmek için bir takım etkinlikler düzenliyoruz.” diye konuştu.

Başkan Mustafa Poyraz, İl Müftüsü Muhammet Gevher, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri, gül fidanı dikimi gerçekleştirdi. Törenin ardından, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yoldan geçen vatandaşlara tek tek gül hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.