Dolar 34,2560
%0.04
Euro 37,6125
%-0.07
Altın 2.887,380
%0.02
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuyumcu direnince soyguncular çareyi kaçmakta buldu

Kuyumcu direnince soyguncular çareyi kaçmakta buldu

Üsküdar’da soygun için bir kuyumcuya giren iki kişi, kuyumcunun direnişi ve vatandaşların durumu fark etmeleri üzerine soygunu gerçekleştiremeden kaçtı. Kuyumcu, soyguncuların olayda kullandıkları kuru sıkı silahı ateşlemeleri ve biber...

  • Ege Postası
  • 05.08.2013 - 14:46
Üsküdar’da soygun için bir kuyumcuya giren iki kişi, kuyumcunun direnişi ve vatandaşların durumu fark etmeleri üzerine soygunu gerçekleştiremeden kaçtı. Kuyumcu, soyguncuların olayda kullandıkları kuru sıkı silahı ateşlemeleri ve biber gazı kullanmaları sebebiyle hafif şekilde yaralandı.

Olay, Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi 57 numaradaki Zümrüt Kuyumcusu’nda meydana geldi. Hakkı Bozdağ’ın işlettiği kuyumcu dükkanına gelen iki kişi, silah tehdidi ile altınları almak istedi. Bozdağ’ın direnmesi üzerine soyguncular ile Bozdağ arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma sırasında zanlılardan biri olayda kullandığı kuru sıkı tabir edilen silahı Bozdağ’ın kafasına ateşledi. Diğer zanlı da biber gazı ile Bozdağ’ı etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada Bozdağ’ın yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar, kuyumcu dükkanına akın etti. İyice panikleyen zanlılar aldıkları bilezikleri de dükkanda bırakarak yaya olarak kaçmayı başardı.

Soygun girişimini fark ederek yardım etmek isteyen vatandaşlar, zanlıların kendileri ile bir süre boğuştuktan sonra altınları da bırakarak yaya olarak kaçtıklarını söyledi.

Ateşlenen kuru sıkı silah sebebiyle boynundan hafif şekilde yaralanan kuyumcu Hakkı Bozdağ, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Güvenlik kamerası kayıtlarından zanlıların eşkallerini belirleyen polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, dükkana giren zanlının, elindeki silahı Bozdağ’a doğrulttuğu sırada diğer zanlının da içeriye girdiği görülüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.