Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
LPG işlemlerinde usulsüzlük yapan 20 kişi gözaltına alındı

LPG işlemlerinde usulsüzlük yapan 20 kişi gözaltına alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde evrakta sahtecilik, çeki kancası ve LPG'nin ruhsata işlenmesinde usulsüzlük yaptıkları iddia edilen 20 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan ve aralarında polislerin de bulunduğu zanlılar,...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 17:28
Muğla'nın Fethiye ilçesinde evrakta sahtecilik, çeki kancası ve LPG'nin ruhsata işlenmesinde usulsüzlük yaptıkları iddia edilen 20 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan ve aralarında polislerin de bulunduğu zanlılar, Fethiye Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı.

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Grup Amirliği ekipleri, yapılan bir ihbarı değerlendirerek çalışma başlattı. Evrakta sahtecilik, çeki kancası ve LPG'nin ruhsata işlenmesinde usulsüzlük yaptıkları iddia edilen 20 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 1'i bayan, 2'si polis, sigortacı ve trafik takipçilerinin de aralarında bulunduğu M.T., M.K., H.Ö., Ş.C., Ç.K., H.O., M.K., N.Y., R.A., B.Ç., L.O., O.Ç., H.İ.K, R.S., S.D., N.D., İ.T, E.K,. E.G. ve C.Ö. dönüşümlü olarak adliyeye getirildi. Olayla ilgili soruşturmanın ve zanlıların adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.