Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Liseli gençler Denizli’nin Kahramanları'nı seyretti

Liseli gençler Denizli’nin Kahramanları'nı seyretti

Denizli Belediyesi’nin hazırladığı ve geçen günlerde ünlü isimlerin katılımıyla galası yapılan "Denizli’nin Kahramanları" adlı interaktif müzikal oyun, bu defa lise öğrencileri için sahnelendi. Oyunu, Anafartalar Lisesi’nden gelen...

  • Ege Postası
  • 05.06.2013 - 17:13
Denizli Belediyesi’nin hazırladığı ve geçen günlerde ünlü isimlerin katılımıyla galası yapılan "Denizli’nin Kahramanları" adlı interaktif müzikal oyun, bu defa lise öğrencileri için sahnelendi. Oyunu, Anafartalar Lisesi’nden gelen yaklaşık 500 öğrenci seyretti.

Servergazi, Merkez Efendi, Müftü Ahmet Hulusi Efendi ve Fatma Yıldız gibi Denizli'nin tarihteki kahramanlarını gelecek nesillere taşımak amacıyla hazırlanan Türkiye'nin ilk interaktif müzikal tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Sık sık alkışlanan oyunun bir bölümünü, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da seyretti. Bunun önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Başkan Zolan, “Gençlerimize ulaşmak istiyoruz. Kentimizin kahramanlarını çocuklarımıza, gençlerimize anlatmak, gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Bunu yaparken de farklı bir yol seçelim istedik, böyle bir iş ortaya çıktı. Gençlerimizden aldığımız tepkiyi görünce doğru bir iş yaptığımızı anladık.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.