Dolar 34,2243
%-0.06
Euro 37,4695
%-0.45
Altın 2.870,940
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lütfi Arıboğan: İnşallah bundan sonra daha iyi olacak

Lütfi Arıboğan: İnşallah bundan sonra daha iyi olacak

Galatasaray'ın kısa sürede çalışarak Şampiyonlar Ligi seviyesinde güce ve kondisyona ulaşacağını belirten Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, "Hem Türkiye'yi hem de Galatasaraylıları memnun eden sonuçlar alacak....

  • Ege Postası
  • 03.10.2013 - 01:35
Galatasaray'ın kısa sürede çalışarak Şampiyonlar Ligi seviyesinde güce ve kondisyona ulaşacağını belirten Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, "Hem Türkiye'yi hem de Galatasaraylıları memnun eden sonuçlar alacak. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la 2 - 2 berabere kalan Galatasaray'da yönetici Lütfi Arıboğan, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Çok değerli bir puan aldıklarını dile getiren Arıboğan, "Şampiyonlar Ligi'nde her puan çok değerli. Biz de iyi bir başlangıç yapmamıştık. Aldığımız bu beraberlik, hatta deplasmanda kaçırdığımız galibiyet diyebiliriz. Bu bizim için çok değerli." ifadelerini kullandı.

Futbolculara ve teknik direktör Mancini'ye teşekkür eden Arıboğan, sözlerini şöyle tamamladı: "Oyuncularımıza çok teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyorum. Zor bir hafta geçirdiler. Bu zor haftayı yüksek bir moralle geçirdiler. Şampiyonlar Ligi'nde Juventus gibi zorlu bir deplasmanda puan çıkardılar. Bir teşekkürüm de Mancini'ye. Transferinden sonra hemen antrenmana çıkmak istedi. İki antrenmanla da maça çıktı. Bu cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Son olarak da takımımız kısa sürede çok yoğun çalışarak bu seviyelerin kondisyonuna ulaşacak ve hem Türkiye'yi hem de Galatasaraylıları memnun eden sonuçlar alacak. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.