Dolar 34,1864
%0.15
Euro 38,1366
%-0.28
Altın 2.924,570
%-0.3
Bist-100 9.771,00
%-0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'den Ankara’ya çıkarma

MHP İzmir'den Ankara’ya çıkarma

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Milletvekili adaylarını tanıtıp partisinin seçim beyannamesini açıklayacağı Ankara Spor Salonu’ndaki toplantıya İzmir’den çıkarma yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Cumhur İttifakı’nın İzmir’de de Türkiye’de de tarih yazacağını belirtti. İl Başkanı ve adaylar tanıtım toplantısında

  • Ege Postası
  • 26.05.2018 - 12:16

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 24 Haziran’da gerçekleşmesi beklenen Cumhurbaşkanı ve 27’inci Dönem Milletvekili Seçimi için Seçim Beyannamesi MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından Ankara’da açıklanacak.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşmesi beklenen tanıtım toplantısına katılmak üzere beraberinde İzmir birinci ve ikinci bölge Milletvekili adayları olduğu halde Ankara’ya gitti.

CUMHUR İTTİFAKI TÜM TÜRKİYE’DE VE İZMİR’DE TARİH YAZACAK

İl Başkanı Karataş’a İzmir Milletvekili Adaylarının yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da eşlik etti. Yaklaşık bir saat sonra başlayacak olan MHP Cumhur İttifakı-Millet Aklı Aday Tanıtım Toplantısı öncesi  konuşan MHP İzmir İl başkanı Necat Karataş, Cumhur İttifakı’nın tüm Türkiye’de ve İzmir’de tarih yazacağına inandığını belirtti.

TÜRK MİLLETİNE GÜVENİYORUZ

MHP İzmir adaylarını geçtiğimiz gün düzenlenen törenle tanıtan ve ‘İzmir’de tarih yazacağız tarih’ diyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Milli bekanın, güven ve huzurun, geleceğin, bin yıllık kardeşliğin, mutlu ve huzurlu bir Türkiye’nin teminatı olan Cumhur İttifakı’nın MHP’li Milletvekili adayları bugün Ankara’da Türkiye’nin huzuruna çıkacak. MHP 24 Haziran seçimlerinde güçlü bir şekilde yer alacak. Türk Milletine güveniyoruz. Cumhur İttifakı tüm Türkiye’de ve İzmir’de tarih yazacak” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.