Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Lideri Bahçeli'den sert sözler: 'Siz kim...'

MHP Lideri Bahçeli'den sert sözler: 'Siz kim...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Kazlıçeşme’de düzenlediği mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Bahçeli, “Kimin silahlarını hangi odaklara, vekaleten nerelere taşıyordunu? Selefi gruplarla bağlantınız nedi? Türkmenlere yardım ettiniz de elinizi mi tuttuk. Siz kim Türkmenlere yardım etmek kimdir'” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2015 - 14:36
Bahçeli, şöyle konuştu:
CUMHURBAŞKANI YA DA CUMHURÇIBANI
“Diyorlar ki Cumhurbaşkanı’na hakaret ediliyormuş. Bu da yasalara aykırıymış. Biz bir Cumhurbaşkanı’na hakaret etmeyiz. Gelenek ve siyasi duruşumuzun temelinde devletin başıyla kavga etmek yoktur. Fakat ilk önce Erdoğan Cumhurbaşkanı olmayı öğrenecek. Cumhurbaşkanı gibi davranacaktır. Muhaliflerine gelince hukuk diyen, kendisine gelince guguk anlayan Erdoğan ya cumhurbaşkanı ya da cumhurçıbanı olacaktır.
Artık Erdoğan ve Davutoğlu kürsülerde düet yapmaya başlamışlardır. Erdoğan fetih şöleninden ziyade devlet imkanlarını seferber ederek AKP’nin mitingini yapmıştır. Hukuk bir kez daha ayaklar altına alınmıştır. Kuvvetler ayrımı, Cumhurbaşkanlığı makamı bir kez daha ağır yara almıştır. Erdoğan seyyah gibi dolaşmaktadır. Davutoğlu ise sarayın kapısına bağlıdır ve etkisi sıfır hükmündedir. Yeniden diriliş, yükseliş adı altında yapılan şölen bir defa İstanbul’u yok saymaktır. Ecdadımızın kemikleri sızlatılmıştır...  Bizans’ın son kalıntıları neyin fethini kutlamaktadı? Müslüman kanı dökmek, varlığımızı tüketmek için asırlardır vahşet planları yapan Vatikan’a özenen, örnek gösteren Erdoğan neye ve kimlere hizmetle görevlidir'
 
İŞBİRLİKÇİNİN HADDİ DEĞİL
Davutoğlu dün Ankara’da gaflete düşmüş ve bize devlet dersi vermeye kalkışmıştır. Suriye’deki terörist gruplara silah sevk eden bir işbirlikçinin haddi değildir. Davutoğlu MİT TIR’larıyla ilgili fotoğraflara casusluk diyor. Erdoğan hesabını soracaklarını ifade ediyor. Dahası ikisi birden MİT TIR’larıyla Bayır Bucak Türkmenleri’ne yardım götürdüğünü söylüyorlar. Oysa gerçekler farklıdır. Türkmenler bunu yalanlamıştır. Başbakan gazete ilanıyla başbakan aransa senin gibisi bulunamayacaktır. Şimdi doğruyu söyle, kimin silahlarını, hangi odaklara, vekaleten nerelere taşıyordunu? Türkmenlere yardım ettiniz de elinizi mi tuttu? Siz kim Türkmenlere yardım etmek kimdi? Davutoğlu devletin haysiyetini iki paralık etmesinin altından nasıl kalkacaktı? TIR’ların durdurulmasından sonra Türkmenler büyük kayba uğradı diyen Davutoğlu, Türkmeneli kan ağlıyor haberin var m? Erdoğan ve Davutoğlu’na sorarım Kerkük’te Musul’da Türkmenler katliama maruz kalırken nerelerdeydini? Kimin sıra gecelerinde sazlı sözlü eğlencelere dalmıştını? Hangi ajan provokatörlerin himayesindeydini? Türkmen kanı eline bulaşan Barzani’ye hangi maksatla silah gönderiyordunu? PKK’yı Kobani’ye geçirirken hiç mi arlanmıyordunu? Amacınız daha fazla Türkmen’in ölmesi, işkence görmesi miydi'
SEROK’LUĞU BİLE ARARSIN
MİT TIR’larıyla insani yardım malzemesi gönderiyoruz dediler, ancak TIR’dan vahşet planları çıktı. Türkmen açtır, açıktadır. Sayın Başbakan kimlere ne verdiğinizi, kimlerin kılıcını salladığınızı açıklamazsan, kazanacağın yeni sıfatlarla serokluğu bile çok ararsın. İlk kez doğru söylüyorlar. MHP  düşerse Türkiye düşecektir. Türklük uçuruma yuvarlanacaktır. Buna izin veremeyiz. Teslimiyete rıza gösteremeyiz. Soysuzlara sövenlere Türkiye’yi bırakamayız.”        
     

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.