Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Torbalı'da 2 meclis üyesi istifa etti!

MHP Torbalı'da 2 meclis üyesi istifa etti!

MHP İzmir'de istifa rüzgarı sert esiyor. İl yönetimindeki istifaların ardından Torbalı Belediyesi MHP'li Meclis Üyeleri Yasemin Çimi ve Tevfik Taner Aygüneş de partiden istifa etti. Torbalı'da MHP'nin tek meclis üyesi kaldı. MHP İzmir'de hareketli saatler

  • Ege Postası
  • 16.04.2016 - 08:53

EGEPOSTASI /HABER SERVİSİ - MHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken, Genel Merkez imza veren isimlere yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Buca ve Torbalı ilçe başkanları görevden alınırken, Bayraklı, Kemalpaşa ve Narlıdere’de de yeni yönetim için düğmeye basılmıştı.

Buca ve Torbalı ilçe yönetimlerinin görevden alınmaları sonrası İl Başkan Yardımcısı Murat Koçyiğit ve il yönetim kurulu üyeleri Selim Acar, Sertaç Teknecioğlu, Erkan Deniz, Yusuf Bağcı, Serdar Canko ve Abdullah Durak tepki olarak istifa kararı almıştı.

TORBALI'DA 2 İSTİFA

MHP'de istifa haberlerinin ardı arkası kesilmiyor.Torbalı Belediyesi MHP'li Meclis Üyeleri Yasemin Çimi ve Tevfik Taner Aygüneş MHP'den istifa etti. Torbalı'da MHP'nin tek meclis üyesi Hacı Mehmet Vurur kaldı.

Her iki meclis üyesinin de Yurdadoğ Mutlu'nun yerine Günay Kalender'in başkan olarak atanmasına tepki gösterdikleri bu nedenle istifa ettikleri öğrenildi.  İki meclis üyesinin de farklı bir ismin atanması için çalışma yaptıkları ancak istekleri gerçekleşmeyince istifa kararı aldıkları belirtildi. 

Daha öncede il Başkan Yardımcıları Alpay Gökmen, Hakan Ürün, Mehmet Koyukan, Cumhur Tüzemen, Rıza Dönmez ve Mustafa Karakuş ile İl Yönetici Gökhan Gökçedağ istifa etmişti.

SEÇGİN: MECLİS ÜYELİĞİNDEN DE İSTİFA ETMELİYDİLER
1. Bölge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, Ege Postası'na yaptığı açıklamada istifaları doğrularken şunları söyledi;

"Kendileri uzun yıllardır çalıştığımız meclis üyelerimizdi...Biz meclis üyelerimizin çok fazla siyasi işlere karışmamalarını istiyoruz. Ancak Torbalı'da her iki meclis üyemizde atamada söz sahibi olmak istediler. Beklentileri söz konuusuydu. Gerçekleşmeyince partiden istifa ettiler ve bağımsız duruma düştüler. Ben partimizden seçildikleri için meclis üyeliği görevinden de istifa etmelerini beklerdim."
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.