Dolar 32,5549
%0.12
Euro 35,2060
%0.3
Altın 2.464,910
%0.06
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP anket yaptırıp beklentileri öğrenecek

MHP anket yaptırıp beklentileri öğrenecek

MHP İzmir İl Teşkilatı, yerel seçim öncesi profesyonel bir şirkete 30 ilçede anket yaptırıp, partiden beklentilerini öğrenecek. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yeni yılla birlikte sahaya ineceklerini belirterek, “ilçe teşkilatlarımızı masaya yatardık. Seçime hazır hale gelmesi için kadroları gözden geçiriyoruz. İlerleyen günlerde takviyeler olabilir. Yerel seçim sürecinde hiçbir projesi olmayan, belediye başkan aday adaylarına itibar etmeyeceğiz. Herkes projesiyle gelecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.12.2012 - 11:07
EGE POSTASI - HABER SERVİSİ- MHP İzmir İl Teşkilatı, yerel seçim öncesi işi sıkı tutuyor. Önümüzdeki günlerde ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret edeceklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Teşkilat noktasında seçimi göğüsleyecek kadrolar olup olmadığına bakacağız. Şuanda boş olan Narlıdere, Karaburun ve Çeşme ilçelerine atama yapacağız. Ocak ayında teşkilat olarak sahada olacağız” dedi.

"İŞİMİZ ZOR AMA..."
Önceki yıllarda alınan sonuçların hesabını iyi bir şekilde yapmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını anlatan MHP’li Karataş, “Halkın MHP’ye nasıl baktığını analiz edeceğiz. Hemşerilerimizi dinleyeceğiz. Onların gözüyle partimize bakacağız. Daha önce belirlenen adaylarda mı yoksa projelerde mi sıkıntı var onu tespit etmek istiyoruz. İzmir’i çok iyi etüd etmemiz gerekiyor. Sahaya indiğimizde söylediğimiz şeylerin kabul görmesi şart. 30 kişilik bir Ar-ge ekibimiz var. AKP ve CHP’ye göre işimiz daha zor. Ama bu zorluğu bertaraf etmek için neler yapacaklarımızı halka anlatmamız gerekiyor. Oturduğumuz yerden problemleri belirleyip çözüm önerileri oluşturmuyoruz” dedi.

"İTİBAR ETMEYECEĞİZ"
Karataş, yerel seçimlerde aday olmayı planlayan partililere de açık mesaj yollayarak, “Halkın beklentilerini anketlerle belirleyeceğiz. Vatandaşımız Buca’da ne bekliyor. Ne istiyo? Hiçbir projesi olmayan, belediye başkan adaylarına itibar etmeyeceğiz. Herkes projesiyle gelecek. Çok fazla zamanımız yok. Nisan ayı sonu itibariyle tüm teşkilatımız seçimlere hazır hale gelecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.