Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'de 19 yıl sonra bir ilk yaşanacak

MHP'de 19 yıl sonra bir ilk yaşanacak

KALP operasyonu geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti çalışmalarının aksamadan devam etmesini istedi. Parti yönetimi Bahçeli’nin talimatı üzerine Meclis’teki grup toplantısının yapılması kararını aldı. Bahçeli yerine toplantıda MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural partililere seslenecek.

  • Ege Postası
  • 25.01.2016 - 17:02
Yarın Meclis'te partilerin grup toplantıları var. Liderler kürsüye çıkacak ve değerlendirmelerde bulunacak. MHP cephesinde ise bir ilk yaşanacak. Bahçeli'nin 19 yıllık genel başkanlığı boyunca ilk kez parti grubunda bir başkası konuşacak. Vatan gazetesinde yer alan habere göre dinlendiği için toplantıya Bahçeli değil Oktay Vural başkanlık edecek.MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın kürsüden de konuşacağı öğrenildi.Yani 1997'den beri genel başkanlık koltuğunda oturan Devlet Bahçeli’nin yerine ilk kez ‘başka birisi’ partililere hitap edecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz hafta Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde anjiyo olmuştu.Bahçeli, Ankara’daki Bilkent Otel’de dinleniyor.

MUHALEFET TEŞKİLATLARI GEZECEK
Olağanüstü kurultayın toplanması için dilekçelerini Genel Merkeze veren Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan da teşkilat gezilerine çıkmaya hazırlanıyor. MYK, Başkanlık Divanı üyeleri ve milletvekilleri de parti içi muhalefete önlem olarak kendi seçim bölgelerindeki delegelerle görüşerek ikna etmeleri yönünde çalışma yürütüyor.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.