Dolar 34,2051
%0
Euro 37,9100
%0.36
Altın 2.912,740
%-0.57
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP iki ilde daha teşkilatını kapattı

MHP iki ilde daha teşkilatını kapattı

MHP, teşkilat kapatmaya devam ediyor. Bir il ve iki ilçe teşkilatını yeni bir teşkilat kuruluncaya kadar, kapattı.

  • Ege Postası
  • 24.02.2016 - 13:22
MHP Genel Merkezi; Çanakkale İl,Çanakkale Merkez ve Çorum Merkez İlçe teşkilatlarını yeni teşkilatlar kuruluncaya kadar kapattı.

MHP Başkanlık Divanı bazı illerde değişiklik yapma kararı doğrultusunda 2 gün önce; Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane ve Çorum il teşkilatları ile Elazığ, Bayburt ve Gümüşhane merkez ilçe teşkilatlarını kapattığını açıklamıştı.

Daha önce de, yeni teşkilat kuruluncaya kadar, Denizli, Aksaray, Uşak ve Kilis il teşkilatları ile Aksaray Merkez ilçe teşkilatı kapatılmıştı.

Böylece parti son bir haftada toplam 13 il ve 7 ilçe teşkilatını kapatmış oldu.




Denizli MHP'de 15 ilçe başkanından teşkilat kapatmaya tepki
 
Denizli'deki 15 MHP İlçe Başkanı yaptıkları ortak açıklamada, il yönetiminin görevden alınması ve hiçbir ilçe başkanının görüşü alınmadan yeni il başkanının atanmasına tepki gösterdi. 

Denizli MHP'de geçen hafta Genel Merkez tarafından İl Başkanı Yasin Öztürk ve İl Yönetimi görevden alınmış, hafta sonunda da İl Başkanlığı'na Cafer Birtürk getirilmişti. Karar sonrası Denizli'deki 15 MHP ilçe başkanı biraraya gelerek ortak deklerasyon yayınladı. İlçe başkanları Sebahattin Sökmen (Acıpayam), Bayram Gümüş (Çivril), Ramazan Ayaydın (Babadağ), Bekir Dağ (Baklan), Kemal Karaman (Bekilli), Mehmet Tuğrul (Buldan), Meral Kocaman (Bozkurt), Sezai Arıkan (Honaz), Adil Kaçar (Beyağaç), Mehmet Avari (Serinhisar), Günay Dikici (Güney), İbrahim Davulcu (Tavas), Beyti Hınş (Kale), Fatih Coşkun (Merkezefendi) ile Hasan Akgün'ün (Pamukkale) imzasını taşıyan deklerasyonda İl Teşkilatı'nın kapatılmasına tepki gösterildi. 

TASVİP ETMİYORUZ
Çal, Sarayköy, Çameli ve Çardak ilçe başkanlarının imza atmadığı deklarasyonda, "47 yıllık ülkücü hareketin Denizli özelinde daha önce görülmemiş bir şekilde il teşkilatının kapatılması ve hiçbir ilçe başkanımızın görüşü alınmadan yeni il başkanımızın atanması tarafımızdan tasvip edilmemiştir. Bu bildiri ne görevden alınan il başkanının, ne de yeni atanan il başkanının şahsı ile ilgili değildir. Bu bildiride imzası bulunan tüm ilçe başkanları görevlerinin başında, MHP'nin emrindedir" ifadeleri kullanıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.