Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li Koç İzmirlilere seslendi: İzmirlilere lazımım!

MHP’li Koç İzmirlilere seslendi: İzmirlilere lazımım!

MHP İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, İzmir’e yönelik yapılan son anketlerde 2. Bölge’de AK Parti’nin vekil sayısında gerilediğini iddia etti. Koç, İzmirlilere seslenirken, “İzmirliler kendilerine hizmet verecek adayları destekleyeceklerdir. İzmirliler partileri bir kenara bırakarak İzmir’e kazandıracak adayı desteklemeli. Ben İzmir’e lazımım… Bütün İzmirlilerin adayıyım” dedi. MHP’li Koç İzmirlilere seslendi:

  • Ege Postası
  • 23.10.2015 - 12:59
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- MHP İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç seçim çalışmalarını sürdürüyor. Koç, ilçe ilçe ziyaretlerini sürdürürken, AK Parti’nin son yapılan anketlere göre İzmir 2. Bölge’de üç vekile düştüğünü iddia etti. Koç, “ İzmir 2. Bölge’de 16 ilçeyi gece gündüz geziyorum. Yaptığımız çalışmalar neticesinde MHP’nin 3. adayını inşallah meclise sokacağız. Ben İzmir’in lokomotif milletvekili olacağım. Bunu geçen dönemlerde gösterdik.  Benim CHP’li adaylardan işim daha zor, çünkü CHP’nin İzmir’de bir primi var. Benimde Murat Koç olarak bir primim var. Bu nedenle ben İzmir’e lazımım.  İzmirliler partileri bir kenara bırakacak, ‘İzmir’e kazandıracak adayı destekleyelim, ondan sonra kalan 25 kişiye bakalım’ demeli. Bu nedenle ben bütün İzmirlilerin adayıyım. İzmirliler kendilerine hizmet verecek adayları destekleyeceklerdir. Bizim vekilliğimiz İzmir’de yapılacak yatırım demektir” dedi.

İZMİRLİLERİN GÖNLÜNDEKİ YERİMİ KORUYACAĞIM
Uzun yıllardır siyasetin içinde olduğunu vurgulayan Koç, “  Bu nedenle sokakta vatandaşın verdiği mesajı görüyorum. Geçtiğimiz dönem içinde vatandaşlarımız bizim ne kadar İzmir’e sevdalı olduğumuzu gördü. Biz bundan sonra da vekil olsak ta olmasak da İzmirlilerin gönlündeki yerimizi koruyacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.