Dolar 34,1763
%0.04
Euro 38,2359
%0.18
Altın 2.900,360
%-0.68
Bist-100 9.686,00
%-0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MÜSİAD Şube Başkanı Çepni: İslam beldelerinde akan kana sessiz kalamayız

MÜSİAD Şube Başkanı Çepni: İslam beldelerinde akan kana sessiz kalamayız

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni, “Müslüman coğrafyada akan her damla kan ve kirletilen her namus bizim değerimizdir. Bu bölgede yaşananlara, bu olaylara kayıtsız kalamayız.”...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 16:42
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni, “Müslüman coğrafyada akan her damla kan ve kirletilen her namus bizim değerimizdir. Bu bölgede yaşananlara, bu olaylara kayıtsız kalamayız.” dedi. MÜSİAD Bursa Şubesi, bayramlaşma programı düzenledi. Dernek merkezindeki bayramlaşmaya AK Parti milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Önder Matlı, Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Esgin, BEKSİAD Başkanı Halil Atalay ve çok sayıda MÜSİAD üyesi katıldı.

Evsahibi sıfatıyla konuşan Şube Şakanı Çepni, Müslüman coğrafyada yaşanan olaylara dikkat çekerek şunları kaydetti: “Maalesef üzülerek ifade ediyoruz ki tüm dünyada Müslümanlar buruk bir bayram geçiriyor. Suriye’de, Mısır’da, Arakan’da, Doğu Türkistan’da ve daha birçok İslam beldesinde akan kan ve gözyaşı var. Bu bizi çok derinden sarsıyor ve yakından ilgilendiriyor. Bütün bu coğrafyadaki Müslümanlara Allah’tan tez zamanda metanet, nusret dua temenni ediyoruz. Sevgi ve kardeşlik üzerine inşa edilmiş bir dinin mensuplarıyız. O bölgelerde yaşananları dert edinmede, 600 yıl İslam alemine büyük katkılar sağlamış bir milletin torunlarına yine önemli görevler düşüyor.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.