Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maganda kurşunları 2 kadını hastanelik etti

Maganda kurşunları 2 kadını hastanelik etti

Kırıkkale'de meydana gelen 2 ayrı olayda maganda kurşunu ile yaralanan 2 kadın hastanelik oldu.Edinilen bilgiye göre, ilk olay, Merkez Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Konya'dan Kırıkkale'deki akrabalarına bayramlaşmaya gelen Fatma Türkmenoğlu...

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 23:07
Kırıkkale'de meydana gelen 2 ayrı olayda maganda kurşunu ile yaralanan 2 kadın hastanelik oldu.


Edinilen bilgiye göre, ilk olay, Merkez Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Konya'dan Kırıkkale'deki akrabalarına bayramlaşmaya gelen Fatma Türkmenoğlu (50), akrabalarının evi olan Menzil sitesinin önünde sohbet ederken, henüz kimin attığı belirlenemeyen bir silahtan çıkan kurşunla yaralandı. Çevredekiler olayı polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Sağ dizinden yaralanan kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bahşılı ilçesi Celal Bayar parkında meydana geldi. Yakınları ile birlikte parkta piknik yapan Yelda Ersanlı'ya (32), havadan gelen bir tabanca mermisi isabet etti. Ne olduğunu anlayamayan genç kadın kalçasından yaralandı. Acılar içinde kıvranan bayanın imdadına yakınları ve çevredeki vatandaşlar yetişti. Durum güvenlik güçlerine ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, meydana gelen her iki olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.