Dolar 34,2663
%0.07
Euro 37,6449
%0.02
Altın 2.888,860
%0.07
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mağdur vatandaştan sessiz eylem

Mağdur vatandaştan sessiz eylem

Tokat’ta bir arkadaşına kefil olduktan sonra maaşı bloke edilen, ayrıca satışını yaptığı otomobile banka tarafından haciz konulduğunu dile getiren Cemil Arslan mağduriyetini dile getirmek için banka önünde 15 dakikalık sessiz adam eylemi...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 15:03
Tokat’ta bir arkadaşına kefil olduktan sonra maaşı bloke edilen, ayrıca satışını yaptığı otomobile banka tarafından haciz konulduğunu dile getiren Cemil Arslan mağduriyetini dile getirmek için banka önünde 15 dakikalık sessiz adam eylemi yaptı. Eylemin ardından basın açıklaması ile tek kişilik sessiz eylemine son verdi.

Cemil Arslan bankayı mahkemeye verdiğini, ilk mahkemeyi kazandığını, diğer mağduriyetleri için ise tekrar hukuki yollara başvuracağını söyledi. Arslan açıklamasında, “Banka normal prosedürün dışına çıkarak beni mağdur etti. Benim milletime veya devletime karşı en küçük bir eylemim söz konusu değildir ve yaptığım kesinlikle duran adam eylemi değildir. Ben sadece çok mağdur olduğuma dikkat çekmek, bu konuda bankanın mağduriyetimi gidermesi adına tek kişilik sessiz eylemimi yaptım.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.