Dolar 34,0755
%-0.03
Euro 37,9960
%0.25
Altın 2.812,590
%-0.13
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mahalleli iftar sofrasında bir araya geldi

Mahalleli iftar sofrasında bir araya geldi

İzmir’in Buca ilçesi Afetevleri Şirinkapı Mahallesi sakinleri, dün akşam iftar yemeğinde buluştu. Mahallelerinde bulunan geniş parkta iftar sofraları kuran sokak sakinleri, yaptırdıkları özel yemeklerle oruçlarını açtı. Yaklaşık 100...

  • Ege Postası
  • 27.07.2013 - 05:42
İzmir’in Buca ilçesi Afetevleri Şirinkapı Mahallesi sakinleri, dün akşam iftar yemeğinde buluştu. Mahallelerinde bulunan geniş parkta iftar sofraları kuran sokak sakinleri, yaptırdıkları özel yemeklerle oruçlarını açtı.

Yaklaşık 100 kişinin bir araya geldiği yemekte konuşan mahalle sakinlerinden İbrahim İmrak, Ramazan ayının buluşturucu atmosferinden fazlasıyla istifade edilmesi gerektiğini söyledi. İmrak, ''Ramazan ayı tüm kuşatıcılığı ile bizlere mesajlar veriyor. İftar sofraları bütün dünya insanlarının ortak noktası. Komşularımızla beraber bu bölgede mahalle sofraları kurarak herkesin ortak noktada buluşmasını temenni ettiğimiz için böyle bir akşam hazırladık. Umuyorum bu güzel bir örnek olacak ve Ramazan ayının buluşturucu atmosferinden herkes ziyadesiyle istifade edecektir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun'' dedi. Mahalle sakinleri iftarın ardından teravih namazını kılmak üzere mahalle camisine gitti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.