Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Malatya'da mahalleler futbolda yarışıyor

Malatya'da mahalleler futbolda yarışıyor

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 21. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kayısı Festivali kapsamında 4. Mahallelerarası Futbol Turnuvası düzenledi.Turnuvanın ilk karşılaşması Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi ile Uçbağlar...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 15:55
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 21. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kayısı Festivali kapsamında 4. Mahallelerarası Futbol Turnuvası düzenledi.

Turnuvanın ilk karşılaşması Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi ile Uçbağlar Mahallesi arasında oynandı. Karşılaşmayı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi 8-4 kazandı. Maç sonunda futbolcular ve mahalle sakinleri büyük coşku yaşadı. Günün ikinci maçı ise Melekbaba Mahallesi–Göztepe Mahallesi arasında oynandı. Normal süresi 3-3 biten karşılaşma penaltılara kaldı. Penaltılar sonucunda Melekbaba Mahallesi, Göztepe Mahallesi’ni 10-9 yenerek çeyrek finale çıkan ikinci takım oldu. Türkiye Futbol Federasyonu hakemlerinden Erdoğan Özdemir’in yönettiği karşılaşmalar, Arena Halı Sahada oynanıyor.

Turnuva hakkında değerlendirme yapan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, “Mahallelerin kaynaşması adına çok önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. 21. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kayısı Festivali kapsamında gerçekleştirdiğimiz mahalleler arası futbol turnuvasında oynayan bütün takımlara başarılar diliyorum.” dedi. Karşılaşmaları Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, mahalle muhtarları ve futbolseverler izledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.