Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maltepe Dersanesi tercih merkezi büyük ilgi görüyor

Maltepe Dersanesi tercih merkezi büyük ilgi görüyor

LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adaylarını tercih telaşı sardı. Nevşehir Maltepe Dershaneleri de bilgisayar yardımlı tercih robotu ve alanında uzman öğretmenler ile ücretsiz YGS -LYS tercih danışmanlığı veriyor....

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 14:08
LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adaylarını tercih telaşı sardı. Nevşehir Maltepe Dershaneleri de bilgisayar yardımlı tercih robotu ve alanında uzman öğretmenler ile ücretsiz YGS -LYS tercih danışmanlığı veriyor. Dershanenin merkez binasında verilen hizmete öğrenciler ve velilerden büyük ilgi gösteriliyor.

Öğrencilerin ücretsiz danışma hizmeti alabilmesi için sınav puan dökümü ve TC kimlik numarasını yanında bulundurmaları yeterli oluyor. Öğrenciler uzman öğretmenler eşliğinde ve bilgisayarda kurulu bulunan tercih modülü yardımıyla puanlarına uygun tercihleri belirliyor. Ayrıca üniversiteler, yurtlar, kampüsler ve bölümler gibi konularda ayrıntılı bilgi alıyor.

Nevşehir Maltepe Dershaneleri Müdürü Birol Şahin, YGS ve LYS’nin ardından gençleri bekleyen tercih maratonunda yapılacak küçük bir yanlışın bile telafisi olmayan sonuçlar doğurduğunu söyledi.
Üniversite adaylarının tercihlerinde hata yapmamaları ve hak ettikleri programlara yerleşebilmeleri için Maltepe Dersaneleri olarak binaları içerisinde bilgisayarlı tercih modülü olan, uzman rehber öğretmenlerin görev aldığı tercih merkezi oluşturduklarını belirten Şahin, Nevşehir’de dershane öğrencileri olsun olmasın herkese ücretsiz hizmet verdiklerini ve büyük ilgi gösterildiğini kaydetti. Şahin, merkezde sadece tercihler konusunda değil, üniversiteler, bölümler ve mesleklerle ilgili de adaylara ve velilerine ayrıntılı bilgi verdiklerini söyledi.

Uzman öğretmenlerin güncel verilerle hazırlanan bilgisayar destekli tercih programını da kullanarak, puana ve alana en yakın bölümleri öğrencinin ilgi ve istekleri doğrultusunda hatasız ve eksiksiz bir şekilde belirlediklerini anlatan Şahin, şunları söyledi: “Bilgisayar Destekli Tercih Modülü ÖSYS kılavuzunun güncel verileri ile hazırlanmıştır. Bundan dershanemiz tercih merkezine gelen her aday ücretsiz faydalanıyor. Öğrencilerin aldıkları puanlar modüle girilerek isteklerine uygun hangi üniversitenin hangi bölümüne girebileceği ayrıntılarıyla belirleniyor. Tercihlerde doğru sıralama, doğru üniversite ve doğru bölümlerin yapılması önem taşıyor. Öğrenciler tek başlarına bunu yapamayabiliyor. Ama dershanemizde uzman öğretmenlerimiz tercih modülü yardımıyla hatasız biçimde tercihlerini oluşturuyor. Ayrıca üniversite ve tercih ettikleri bölümler hakkında ayrıntılı bilgi veriliyor. Artık üniversiteyi kazanmak değil doğru üniversite ve doğru bölümün önemli olduğu bir dönemdeyiz. Bu nedenle öğrenciler tercih yaptıkları üniversite ve bölümü çok iyi analiz yapmak zorundadır. Bu noktada uzman rehber öğretmenlerimiz gerekli bütün bilgileri vermektedirler.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.