Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maltepe’de trafik kazası: 3 yaralı

Maltepe’de trafik kazası: 3 yaralı

Maltepe’de, seyir halindeki otomobil ile ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Otomobilin kural ihlali yaptığı ileri sürüldü. Kaza, Girne Mahallesi D-100 Karayolu kuzey yanyol üzerinde meydana geldi. 34 GJM 78 plakalı otomobil...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 18:09
Maltepe’de, seyir halindeki otomobil ile ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Otomobilin kural ihlali yaptığı ileri sürüldü.

Kaza, Girne Mahallesi D-100 Karayolu kuzey yanyol üzerinde meydana geldi. 34 GJM 78 plakalı otomobil ile Kartal yönüne giden Şeref Yılmaz, yolu üzerinde U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada 07 CEC 40 plakalı kamyonet ile Kadıköy istikametine seyreden Cüneyt Demirkıran, U dönüşü yapan otomobili görünce durmaya çalıştı. İddialara göre, süratli olan kamyonet duramayınca önce Yılmaz’ın kullandığı otomobile hızla çarptı. Hızını alamayan kamyonet kontrolünü kaybederek caminin bahçe duvarına çarptıktan sonra devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Yılmaz ve kamyonetin içerisinde bulunan Bayram Yıldırım hafif şekilde yaralanırken, kamyonet sürücüsü Demirkıran kabinde sıkıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile Demirkıran da sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Kazayı gören vatandaşlar, otomobilin U dönüşü yapmaya çalıştığı sırada hızla gelen kamyonetin duramayarak önce otomobile ardından da duvara vurduğunu ve devrildiğini söyledi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kalan yol hasarlı araçların çekilmesiyle tekrar açıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.