Dolar 32,6312
%0.22
Euro 35,4022
%0.3
Altın 2.510,380
%1.74
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manduz: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu ayıbı örtmeli

Manduz: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu ayıbı örtmeli

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, yıllardır çözülmeyen sorunlarıyla gündeme gelen Uzundere TOKİ konutlarında vatandaşın nabzını tuttu. Yaşanan sıkıntılar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Manduz, “TOKİ’nin yaptığı bu projenin baştan aşağı fiyasko olduğunu savundu…

  • Ege Postası
  • 06.01.2013 - 14:18
 EGE POSTASI- Uzundere TOKİ konutlarında yaşayanlar uzun süre sonra dertlerini dinleyen birini bulmanın sevincini yaşadı. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, heyelan gerekçesiyle Kadifekale’deki evleri yıkılan ve Uzundere TOKİ konutlarına yerleştirilen vatandaşları ziyaret etti.

YAŞANANLAR UTANÇ VERİCİ
Çağdaş bir kente yakışmayan görüntülerle karşılaşmanın şokuyla sarsılan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, yaşanan sorunların baş aktörünün projenin sahibi olan TOKİ olduğunu vurguladı.
TOKİ halkının sorunlarının yaşadığımız yüzyıla baktığımızda utanç verici olduğunu Altyapı sorunları ile ilgili olarak da ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Manduz, ‘Uzundere TOKİ konutlarında yaşayanlar insanca ve daha güzel bir yaşam talebinden başka bir şey istimiyor.Pazar yeri ile evlerinin arası çok uzak. Vatandaşlar elektrik kesintilerinin sürekli olduğunu söylediler. Apartman görevlilerinin kaldığı alt katların yağmurlarda su basması ise ayrı bir dert. Karadeniz’de yaşanan ve yine TOKİ konutlarında can veren vatandaşlarımızı düşündükçe insan korkmadan edemiyor” diye konuştu.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI NE YAPIYOR'
Asansörlerin çalışmadığını yerinde görerek yaşanan sıkıntıya şahit olan Polat Manduz “TOKİ nin yaptığı bu projenin baştan aşağıya fiyasko olduğunu vurguladı. Manduz Uzundere TOKİ halkının çektiği bu sıkıntıların bir an önce sona erdirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a çağrıda bulunarak “Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu ayıbını örtmesi gerektiğini” söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.