Dolar 34,1939
%-0.04
Euro 37,8936
%0.32
Altın 2.917,760
%-0.4
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa belediyesi’nin spora desteği devam ediyor

Manisa belediyesi’nin spora desteği devam ediyor

Manisa Belediyesi’nin Güzelyurt Mahallesi’nde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nin yanındaki boş araziye ve Kenan Evren Sanayi Sitesi’ne yapacağı futbol sahalarının ihalelerinin tamamlanmasının ardından inşaat çalışmaları başlıyor. Manisa Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği desteğin artarak devam ettiğini belirten Açıkdil,” Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Futbol sahalarının hem Manisamız’a, hem de amatör spor kulüplerimize, hem de bölge sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 20.11.2013 - 16:05
MANİSA- Manisa Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destek sürüyor. Bu kapsamda Manisa Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi’nde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nin yanındaki boş araziye ve Kenan Evren Sanayi Sitesi’ne futbol sahaları kazandırıyor. Futbol sahalarının ihalelerinin tamamlamasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak alanı Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ile Serpil Çakır yerinde inceledi. Açıkdil, yüklenici firma yetkileriyle birlikte, Sanayispor Başkanı Ogün Şen’e ve site esnafına çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından güzel bir spor sahasını Sanayispor kulübüne kazandıracaklarını ifade eden Açıkdil, “Futbol sahası yapılacak olan alan, aşağı yukarı 1980 yıllarında spor alanı olarak düzenlenmişti. Etrafı çamlarla çevrilmiş, ortasında boş bir alan mevcut. Ancak bu alan zaman içerisinde bakımsız bir alana dönüşmüş. Şuanda o alanı düzeltiyoruz. Hem soyunma salonu, hem de duş salonu yapacağız. Aynı zamanda futbol sahasını tekrar elden geçirip, nizami ölçülerinde bir futbol sahası yapacağız” dedi.

Belediye’den güzelyurt’a futbol sahası
Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Kenan Evren Sanayi Sitesi’ne yapılacak olan futbol sahasını inceledikten sonra Güzelyurt Mahallesi’nde, Güzel Sanatlar Spor Lisesi’nin yanına yapılacak olan futbol sahası için alanda incelemede bulundu. Yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Açıkdil,” Bu alan daha önce atıl bir durumdaydı. Boş bakımsız bir araziydi. Bizde, Güzelyurt Mahallesi’ne Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nin yanında bulunan bu alana soyunma odalarıyla birlikte güzel bir futbol sahası yaparak, hem bölge halkının, hem de Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nin öğrencilerinin spor aktivitelerinin yapabileceği bir alan kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.