Dolar 34,2337
%0.1
Euro 37,9496
%0.32
Altın 2.925,760
%0.07
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa'da 5 mahalleyi rahatlatacak

Manisa'da 5 mahalleyi rahatlatacak

MANİSA Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Uncubozköy, 75. Yıl, Güzelyurt, Laleli ve Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde yaşanan su kesintilerinin önüne geçecek çalışmayı başlattı. Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı inşaat sahasında kalan isale hatlarının deplase işinin açılan bir dava nedeniyle son 100 metrelik kısmının yapılamadığını hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, hukuki engelin aşılmasının ardından hızla çalışma başlatıldığını ve çalışmanın Pazar günü tamamlanacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 11:34
 MANİSA-Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nın inşaatında isale hatlarının deplase işinin yapımı sırasında son 100 metrelik bölümde dava açılmış ve Manisa Belediyesi’nin çalışmaları askıya alınmıştı. Dava süresince Uncubozköy, 75. Yıl, Güzelyurt, Laleli ve Kenan Evren Sanayi Sitesi sık sık su kesintileri yaşamış ve vatandaşların yoğun şikayetini almıştı. Manisa Belediyesi’nin ivedilikle yaptığı çalışmalar sonucunda hukuki sorun çözülerek, hızla kalan 100 metrelik kısmın yapımına başlandı. Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ve Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Nohutçu’dan bilgi alan Başkan Yardımcısı Çipiloğlu, trafik probleminin yaşanmaması için Pazar gününe kadar çalışmanın tamamlanmasını istedi.
5 mahalle kaliteli ve kesintisiz hizmet alacak
Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nın inşaat sahasında kalan isale hatlarının deplase işinin, açılan bir dava nedeniyle son 100 metrelik kısmının yapılamadığını hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, “İlgili kanun ve yönetmeliklere uygun olarak hizmet veren belediyemiz hukuki sürecin ivedilikle sonuçlanması için gerekli tüm iş ve işlemleri yaparak, hukuki sürecin tamamlanmasını beklemek durumunda kalmıştı. Bu nedenle Uncubozköy, 75. Yıl, Güzelyurt, Laleli ve Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde geçici süreli su kesintileri olmaktaydı. Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 04.11.2013 tarihi itibariyle devam eden dava sürecinde, deplase hattı inşaatımızın kalan kısmının yapılmasında hukuki engel kalmadı. Bu gelişme doğrultusunda deplase hattımızın inşaatına ivedilikle başladık. Pazar gününe kadar çalışmayı tamamlayarak, bu mahallerimize de kesintisiz ve kaliteli içme suyu hizmetini sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.