Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mardinliler, genel kurula birlik içinde gidecek

Mardinliler, genel kurula birlik içinde gidecek

Mardinliler Federasyonu Genel Başkan Adayı Beşir Tunç, Mardinlileri birlik kahvaltısında bir araya getirdi

  • Ege Postası
  • 03.10.2016 - 12:16

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) 9 Ekim’de yapılacak genel kurul öncesi, genel başkan adayı Beşir Tunç’un organize ettiği birlik ve dayanışma kahvaltısında buluştu. Kalabalık bir topluluğun katıldığı kahvaltıya, İMAF’ın ilk genel başkanı Mehmet Şakin Irmak, Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman da katıldı.

İMAF Genel Başkan Adayı Beşir Tunç, 9 Ekim’de yapılacak genel kurula birlik ve beraberlik içinde gitmelerinin önemli olduğunu söyleyerek, “Buraya kadar gelerek birliğimizi güçlendiren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Benim başkan adayı olmamın tek nedeni, İzmir’de yaşayan Mardinlilerin birliğini göstermektir. Bugün sizleri kapıda karşıladım; beni başkan seçtikten sonra da size kapıda hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan da, 4 yıldır faaliyet yürüten federasyonda bir buçuk yıl kadar başkanlık yaptığını ifade ederek, “Benim için hemşerilerime hizmet etmek gerçekten büyük bir mutluluk. Bundan sonra da üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Ademhan, 9 Ekim’de çoğunluk tamamlanamadığında 16 Ekim’de genel kurul yapılacağını kaydederek, “Son güne kadar da aday olmak isteyen herkes gelip başvurabilir. Ancak, bu saatten sonra Beşir Tunç kardeşimizin yanında olduğumu belirtmek isterim. Beşir Tunç benim adayımdır ve yolu açık olsun diyorum” sözlerine yer verdi.

İMAF Eski Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, Beşir Tunç’a girdiği yolda başarılar dileyerek, “Bize düşen kardeşimize bu yolda destek olmaktır ve hemşerilerimizin önünü  açmaktır. Her konuda kapım sonuna kadar açıktır” ifadesine yer verdi.

Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman da, Mardinlilerin hizmeti için yapılacak her adımın yanında duracağını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.