Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Marmaris Ufuk Koleji'nde ZEP sınıfı açıldı

Marmaris Ufuk Koleji'nde ZEP sınıfı açıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ufuk Koleji, kısa adı ZEP olan Zenginleştirilmiş Eğitim Proje sınıfını öğrencilerin hizmetine sundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan tarafından düzenlenen törenle sınıfın...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 10:36
Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ufuk Koleji, kısa adı ZEP olan Zenginleştirilmiş Eğitim Proje sınıfını öğrencilerin hizmetine sundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan tarafından düzenlenen törenle sınıfın açılışı yapıldı.

Okul Müdürü Talat Türker, gazetecilere yaptığı açıklamada ZEP sınıfında 43 eğitici materyal bulunduğu söyledi. Türker, "Sınıfımızda öğrencilerimiz zeka gelişimini destekleyerek üst düzey düşünme ve araştırma becerisi kazandırma, problem çözme becerisi, görsel dikkat, üretkenlik, hafıza, bilgiyi transfer etme, renk ve şekil tanıma becerisi kazandırma, hayal gücü, odaklanma, üç boyutlu düşünme yeteneği, tepki becerisi, denge ve oran anlayışı kazandırma gibi birçok imkana sahip olacak. Eğitim öğretim yılının ikinci döneminde açılan sınıfa, öğrenci ve velilerimizin ilgisi çok yoğun." dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aldoğan da ZEP sınıfının öğrencilerin ufkunu açacağını vurgulayarak, çok yönlü kazanımlar sağlayacağını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.