Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mayına basan bir asker şehit oldu

Mayına basan bir asker şehit oldu

Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası'nın Bayraktepe mevkiinde daha önce döşenen mayının patlaması sonucu 1 er şehit oldu, 1 er yaralandı. Bayraktepe mevkiinde devriye gezen jandarma erleri, Kahramanmaraşlı Mustafa Altan ile Adanalı İbrahim Özkıdır...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 19:16
Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası'nın Bayraktepe mevkiinde daha önce döşenen mayının patlaması sonucu 1 er şehit oldu, 1 er yaralandı.

Bayraktepe mevkiinde devriye gezen jandarma erleri, Kahramanmaraşlı Mustafa Altan ile Adanalı İbrahim Özkıdır bastıkları mayının patlaması sonucu ağır yaralandı. Yaralı askerler, ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralı askerlerden 20 yaşındaki Mustafa Altan kurtarılamayarak şehit oldu.

Iğdır Devlet Hastanesi'ne gelerek yetkililerden bilgi alan Iğdır Valisi Ahmet Pek olaydan sonra yaptığı açıklamada, "Korhan Karakolunda görevli iki askerimiz Bayraktepe mevkinde görevlerini icra ederken muhtemelen daha önce yerleştirilen mayına basması sonucu bir askerimiz şehit oldu, bir askerimiz de ağır yaralandı." dedi.

Patlamada ağır yaralanan İbrahim Özkıdır ise askeri helikopterle Erzurum'a sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.