Dolar 34,1843
%-0.06
Euro 37,8762
%0.27
Altın 2.927,670
%-0.06
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meclis Basınına İzmir’den üzüm desteği

Meclis Basınına İzmir’den üzüm desteği

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, TBMM’de çalışan gazetecilere İzmir Karabağların organik üzümünü dağıttı

  • Ege Postası
  • 18.11.2013 - 10:38
İZMİR- Bir süre önce Başbakan Erdoğan ile birlikte gittiği Kosova’ya İzmir’in meşhur Karabağlar üzümünü götürüp oradaki soydaşlara dağıtan AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, TBMM’de çalışan gazetecilere de unutmadı. İzmir Karabağların yükseklerde yetişen organik kara üzümünü TBMM’ye getiren Sait, burada çalışan gazetecilere üzüm salkımlarını dağıtarak gönül aldı.

Tarım kenti İzmir’den Ankara’ya üzüm ikramı
Kendisi de sarı basın kartı sahibi bir gazeteci olan Rifat Sait, meslektaşlarım dediği gazeteci dostlarına üzüm ikram ederek destek verdi. Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu hatırlatan Sait, arkadaşlarımız önemli bir kamu görevini icra ediyorlar, çalışmalarında onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz, bizleri takip ederken kaybettikleri enerjiyi İzmir’in üzümü ile telafi edeceğiz, dedi. Bu vesileyle İzmir’in üzümünü de tanıtmak istediklerini belirten Sait, İzmir pek bilinmese de aslında bir tarım kentidir. İzmir’in kara üzümü, sultaniye üzümü, mandalinası, pamuğu, inciri meşhurdur, bu zenginlikleri tanıtmak istiyoruz, dedi. Önümüzdeki günlerde mandalina mevsiminde bu defa mandalina dağıtacağız diyen Sait, İzmir’in güzellikleri bitmez, diyerek İzmir’e övgüler yağdırdı.

EXPO 2020 için İzmir’in inciri ve üzümünü Balkanlara dağıttı
AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, geçen yıl mecliste mandalina ve incir dağıtarak dikkat çekmişti. Sait, EXPO 2020 adayı olan İzmir’in başarılı olabilmesi için kentin ürünlerini yurt dışında dağıtarak ilgi çekmişti. Sait, 27 Kasım’da Paris’te yapılacak oylamada destek almak için ziyaret ettiği Balkan ülkelerinde İzmir’in incirini ve üzümünü dağıtmıştı.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.