Dolar 34,2871
%0.35
Euro 37,5032
%-0.05
Altın 2.928,750
%1.36
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Medical Park Antalyaspor - Beşiktaş maçında olağan üstü önlemler alınacak

Medical Park Antalyaspor - Beşiktaş maçında olağan üstü önlemler alınacak

Pazartesi günü oynanacak Medical Park Antalyaspor ve Beşiktaş maçında olağan üstü önlemler alınacağı belirtildi. Bu kapsamda 800 Emniyet personeli, 600 özel güvenlik görev yapacak. Stadyumun kapıları maçın oynanmasına 3 saat kala açılacak.Antalyaspor...

  • Ege Postası
  • 26.09.2013 - 13:28
Pazartesi günü oynanacak Medical Park Antalyaspor ve Beşiktaş maçında olağan üstü önlemler alınacağı belirtildi. Bu kapsamda 800 Emniyet personeli, 600 özel güvenlik görev yapacak. Stadyumun kapıları maçın oynanmasına 3 saat kala açılacak.

Antalyaspor Tesisleri’nde yapılan olağan aylık il spor güvenlik kurulu toplantısına katılan Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu, müsabakaların sağlıklı, huzurlu ve güvenli geçmesi için her türlü tedbirin titizlikle alınması gerektiğini belirtti.

Bu hafta oynanacak olan Medical Park Antalyaspor - Beşiktaş maçının önemli bir maç olduğunu, çıkabilecek olan olaylara karşı önlemlerin alınacağını kaydeden Kurtoğlu, sahte biletler ve gruplaşma yolu ile turnikelere zarar vererek içeri girenlere izin verilmemesi için önlem alınacağını ve bu yollarla içeri girenlerin belirlenip haklarında gerekli işlemlerin yapılacağını vurguladı.

Oynanacak spor müsabakaları sırasında ve sonrasında '6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun' gereğince kurumlar tarafından alınacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıya Konyaaltı İlçe Kaymakamı, Emniyet İlçe Müdür Yardımcısı, Cumhuriyet Savcısı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Milli Eğitim Müdür yardımcısı ve ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.