Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Medical Park çalışanını 'sağlık hukuku' alanında bilgilendirdi

Medical Park çalışanını 'sağlık hukuku' alanında bilgilendirdi

Medical Park Hastaneler Grubu Hukuk Danışmanı ve Maltepe Üniversitesi Halk Sağlığı ve Adli Tıp Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Nezih Varol, Medical Park Samsun Hastanesi doktorlarına “sağlık hukuku” konusunda bilgi verdi.Medical Park Samsun Hastanesi'nde...

  • Ege Postası
  • 30.05.2013 - 13:07
Medical Park Hastaneler Grubu Hukuk Danışmanı ve Maltepe Üniversitesi Halk Sağlığı ve Adli Tıp Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Nezih Varol, Medical Park Samsun Hastanesi doktorlarına “sağlık hukuku” konusunda bilgi verdi.

Medical Park Samsun Hastanesi'nde yapılan eğitime Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş, Başhekim Op. Dr. Hakan Özcan, doktorlar ve yöneticiler katıldı.
Halk Sağlığı ve Adli Tıp Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Nezih Varol, sağlık hizmetleri kapsamında hekim-hasta ilişkisinin nasıl olması gerektiği ve Sağlık Hukuku’nun neleri içerdiği konusunda bilgi verdi. Sağlık Hukuku’nun, hastane ortamında bir sorun ile karşılaşıldığında bu sorunun tespiti, nasıl çözüleceği, nasıl bir strateji belirleneceği, sorunun yarattığı zararın tespiti, maliyeti, zarardan kimin sorumlu olduğu, cezasının ne olduğu gibi konularda belirleyici kurallar bütünü olduğunu ifade eden Yrd. Doç. Dr. Nezih Varol, tüm sağlık çalışanlarının bu kuralları iyi bilmesi gerektiğini söyledi.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş “ Medical Park Samsun Hastanesi’nin amacı hastaların en iyi hizmeti alarak hastanemizden ayrılmasıdır. Yrd. Doç. Dr. Nezih Varol “Sağlık Hukuku” konusunda bizleri bilgilendirdi. Nezih Varol’a yaptığı sunumdan dolayı teşekkür ederim. Hastalarımıza en iyi hizmeti verebilmek için seminerlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.