Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Medyaya Ege’den 354 idealist iletişimci daha…

Medyaya Ege’den 354 idealist iletişimci daha…

Ege Üniversitesi(EÜ) İletişim Fakültesi bu yıl MÖTBE’de düzenlenen muhteşem bir törenle 2012-2013 eğitim yılı mezunlarını verdi. Çok sayıda akademisyenin yanı sıra, veliler de bu mutlu günde öğrencileri yanlız bırakmadı. Dekan Prof.Dr.Müge Elden’in, fakültenin en yaşlı öğrencisi Hakkı Ülkü’yü (67) dansa kaldırarak, onunla dans etmesi tüm öğrenci ve velilerinin coşkulu alkışlarını aldı. E.Ü İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nün ilk mezunlarıyla birlikte 42 dönemde 354 genci meslek hayatına uğurladı.

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 10:17
İZMİR- Açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden: “1968 yılında başlayan yolculuğumuzun yeni bir adımındayız. Bu mutlu günde iletişim fakültesinin emekle yetiştirdiği, etik değerlere sahip çıkan, birbirinden başarılı genç iletişimcilerini hayata uğurlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz Eminiz ki her bir öğrencimiz yarın, kendi alanlarında büyük başarılara imza atacaklar. En Büyük övgümüz velilere pırıl pırıl öğrencileri bize kazandıran değerli ailelerine şükran borçluyuz. Önlerinde saygıyla eğiliyorum” dedi. 4.00 ortalama üzerinden 3.97 ile fakülte birincisi olan Mükerrem Önlü ise; “Bugün hüzünlüyüz çünkü, sizden ve üniversitemizden ayrılıyoruz. Bir yandan da mutluyuz çünkü, yeni bir hayata adım atmanın heyecanı içindeyiz. Bu yeni yolculuğumuza başlarken başta çok değerli hocalarımız olmak üzere, ailelerimize ve değerli arkadaşlarımıza bizi yanlız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Bize bundan sonra düşen görev ise, basın-medya özgürlüğü için çalışmaktır.” diye konuştu.
Ayrıca, bu yıl kurulan iletişim fakültesi orkestrası “2 Nolu Anfi” verdiği konserle büyük beğeni topladı. Daha sonra yoğun programı nedeniyle törene katılamayan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’ın tebrik mesajı okundu. Tören fakülte ve kendi bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket ve diplomalarının verilmesi ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.