Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memurlar CHP Grup Başkan Vekili Yıldır'ın arabasının önünü kesti

Memurlar CHP Grup Başkan Vekili Yıldır'ın arabasının önünü kesti

İzmir Büyükşehir Belediyesinde memurların zaman zaman arbede ve gerginliğin de yaşandığı grevi saatlerdir devam ediyor. Meclis toplantısının ardından memurlar, CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır'ın önünü kestiler. 

  • Ege Postası
  • 12.06.2024 - 20:42
  • Güncelleme: 12.06.2024 - 21:55

BERİVAN KAYA/ EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında gerçekleşen, İzBB’de çalışan 6 bin memuru ilgilendiren ve daha önce de krizlere sahne olan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde uzlaşı sağlanamaması üzerine grev kararı alan memurlar, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonu önünde eylem kararı aldı. Seslerini duyurmak isteyen memurlar İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin de yapıldığı 4 Nolu Hol'de toplandı. Burada içeri girmek isteyen memurlara polis müdahale etti ve yaşanan arbede de camlar kırıldı.

Öte yandan meclis sonrası memurlar, meclis üyelerinin araçlarının önünde durarak, "Sesimizi duyana kadar buradan çıkmayacaksınız" diyerek tepki gösterdiler.

Bu arada CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır'ın arabasının önünü kesen memurlar Yıldır'dan özür dilemesini istediler. Baskıya dayanamayan Yıldır, arabadan inerek özür diledi.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.