Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes Belediyesi İftarda Binleri Buluşturdu

Menderes Belediyesi İftarda Binleri Buluşturdu

Menderes Belediyesi tarafından Gençlik Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Her gün bin kişiye iftar verilecek etkinliğin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

  • Ege Postası
  • 29.06.2014 - 10:30
İZMİR- 11 Ayın Sultanı Ramazan’da Menderes Belediyesi bir ilki gerçekleştirdi. İlk kez belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğine binler katılım gösterdi. Gençlik Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Etkinliğe ilçe protokolü de katılım gösterdi.

İLKLERİ YAŞATACAĞIZ
Etkinlikte konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğimiz 11 ayın sultanı Ramazan’da biz de belediye olarak kalpleri birleştirdik. Yaptığımız iftar organizasyonuyla ilçemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan’ın ruhunu hep birlikte yaşamak istedik. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizi mutlu etti. Allah tutuğumuz oruçları, ettiğimiz dualara kabul etsin. Belediye olarak bir ilki yaşamak bize nasip oldu. Bugüne kadar yapılmayan iftar organizasyonunun ilk kez gerçekleştirdik. Artık Menderes ilkleri yaşayacak. Bizim dönemimizde her alanda ilkleri Menderesli vatandaşlarımıza yaşatmak istiyoruz “ dedi.

İFTAR SONRASI ÇAY SOHBETİ
İftar yemeğinin ardından misafirlere Osmanlı şerbetinin ikram edildiği organizasyonda ayrıca “ Çay Bizden Sohbet Sizden “ etkinliği gerçekleşti. Oruçlarını afiyetle açan vatandaşlar belediye tarafından kendilerine ikram edilen çayları yudumlayıp keyifle sohbetlerini gerçekleştirdiler.  Çocukların da unutulmadığı etkinlikte pamuk şeker ve macun ikramı da gerçekleşti.

BİLGİ EDİNME MASASI KURULDU
Etkinlik alanına Menderes Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından kurulan stantta vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında bilgi verilirken, vatandaşların istek ve önerileri de kayıt altına alındı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.