Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes Belediyesi tiyatro kursu için başvurular başladı

Menderes Belediyesi tiyatro kursu için başvurular başladı

Menderes Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek tiyatro kursları için başvuru süresi başladı.

  • Ege Postası
  • 05.10.2023 - 09:53

Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Haydi sahne sırası sende" sloganıyla tiyatro kursu düzenlenecek. Ücretsiz kursa katılmak isteyen vatandaşlar için başvurular alınmaya başlandı.

Tiyatro deneyimini sahnede yaşamak isteyen vatandaşlar, 13 Ekim'e kadar başvurularını, 1 adet fotoğraf ve 1 kimlik fotokopisiyle Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilecek. Kayıtların ardından Klaros Tiyatro Topluluğu tarafından doğaçlama, mimik, rol, ses, diksiyon üzerine eğitimler verilerek, tiyatro ve sahneye ilişkin bilgiler kurs katılımcılarına aktarılacak.

Kültür ve sanatla dolu bir Menderes için çalıştıklarını belirten Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, "İlçemizde gerçekleştirdiğimiz kültür sanat etkinliklerimize devam ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı kültür ve sanatla iç içe tutmak. Bu kapsamda da ücretsiz tiyatro kursumuzu başlatıyoruz. Başvuru sürecimiz başladı. 13 Ekim tarihine kadar başvuruları tamamlayıp, tiyatro eğitimlerini başlatacağız. 18 yaşını doldurmuş tüm hemşehrilerimizi bu güzel kurstan yararlanmaya davet ediyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.