Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes Belediyesinden kaymakamlığın talebine skandal yanıt!

Menderes Belediyesinden kaymakamlığın talebine skandal yanıt!

Geçtiğimiz ay Küner Mahallesi karantinaya alınan ve koronavirüsten 10’dan fazla can kaybeden Menderes’te Kaymakamlığın, belediyeden bir araç ve şoför talebinin olumsuz karşılandığı ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 18.08.2020 - 18:17

EGEPOSTASI – Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs ile canla başla mücadele sürerken, Menderes’te skandal bir olay yaşandı. İzmir’de koronavirüsten en çok etkilenen merkez dışı ilçelerden Menderes’in Küner Mahallesi’nde yaşanan ve neredeyse bütün köyü etkileyen, 10’dan fazla vatandaşın ölümü ve yüzlerce pozitif vakayla sonuçlanan karantina sonrası Menderes Kaymakamlığı elinde imkanlar doğrultusunda önlemleri artırma yoluna gitti.

Kaymakamlık, İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde köylerde yaptığı kontrolleri ve önlemleri sıklaştırdı. Bazı köylerde yetersiz kalan İlçe Sağlık Müdürlüğü konuyu Kaymakamlığa iletti. Bunun üzerine Kaymakamlık, Menderes Belediyesi’ne yazı yazarak, görevli filyasyon ekibinin ulaşımını sağlamak amacıyla bir araç ve bir şoför tahsis edilmesini istedi.

BELEDİYEDEN SKANDAL YANIT!

Belediye, Kaymakamlığa Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar imzalı skandal bir yanıt gönderdi. Yanıtta, Kaymakamlığın talebine yer verilerek, "Belediyemiz envanterindeki araçların yetersizliği nedeniyle, ilgili talebinizi karşılanamayacağı hususunu bilgilerine arz ederim" denildi.

Kaymakamlık yetkilileri bu şok yanıt karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, konunun nasıl çözüleceği ise merak konusu oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.