Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te  kumsala beton tartışması!

Menderes'te kumsala beton tartışması!

AK Partili Menderes Belediyesi’nin Çukuraltı’nda yaptığı kumsal betonlama çalışmasıyla ilgili CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Çukuraltı sakinlerinin cevabını beklediği sorular olduğunu ifade ederek, “Bu çalışma için onaylanmış bir proje ya da izin var m? Konuyla ilgili kamuoyuna bilgi verilmesini bekliyoruz” dedi. CHP İlçe Başkanı Pala'dan Menderes Belediyesi'ne soru

  • Ege Postası
  • 24.12.2015 - 23:40
EGEPOSTASI - Menderes Belediyesi’nin Çukuraltı Mahallesi kumsalında gerçekleştirdiği betonlamasıyla çalışmasıyla ilgili CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Çukuraltı sakinlerinin cevabını beklediği bazı sorular olduğunu kendisine ait facebook sitesinden  ifade etti. Yapılan çalışmaların onaylanmış bir proje ya da izin kapsamında yapılıp yapılmadığını soran Pala, “Bu çalışmalar için Çevre ve Şehircilik birimlerinden onaylanmış bir proje ya da izin var m? Eğer var ise Kıyı Koruma Kanunu’na rağmen bu izin nasıl veriliyo? Yok ise, ‘Ben yaptım oldu’ mantığı mı kullanılıyo? Sayın Belediye Başkanı, bir kürek deniz kumunun kaç yılda oluştuğunu biliyor m? Belediyenin kaynakları deniz kumunun üzerine beton atmak için mi kullanılıyor'” diye konuştu.

İŞTE BAŞKAN PALA'NIN FACEBOOK PAYLAŞIMI





Belediyeden bir açıklama beklediklerini söyleyen Pala, “Konuyla ilgili bilgi alamadık, ruhsat ve izin alınıp alınmadığıyla ilgili kamuoyuna bilgi verilmesini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.