Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'de ikinci 'çöp' krizi

Menemen'de ikinci 'çöp' krizi

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy, ilçede yine çöplerin toplanmadığını öne sürerek, Kent 2 bölgesinde partililerin, Büyükşehir’in çöp kamyonunu kullanarak çöpleri topladığını söyledi. Çöpleri partililer topladı

  • Ege Postası
  • 28.03.2019 - 16:58

EGEPOSTASI- 4 dönemdir Menemen'de belediye başkanlığı görevini yürüten ve 31 Mart seçimleri öncesi partisi tarafından aday gösterilmeyen Tahir Şahin'e partilisi başkan adayından bir kez daha çöp sitemi geldi. Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy isim vermeden, "kirli politikalara karşı biz her zaman halkın yanındayız. Çöplerin toplanmadığını biliyoruz. Bu kirliliğe izin vermeyiz" diyerek eleştiride bulundu.

Aksoy, "Menemen’de yapılan kara propagandalar ve kirli politikalara karşı biz her zaman halkın yanındayız. Çöplerin toplanmadığını biliyoruz. Bu kirliliğe izin vermeyiz. Kent 2 bölgesinde, partili arkadaşlarımız Büyükşehir’in çöp kamyonunu kullanarak çöpleri toplamaya devam ediyor." açıklaması yaptı.

EYLEM SONRASI ÇÖP KRİZİ AŞILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in çöp arabalarının mazot giderlerini karşılamadığı gerekçesiyle ilçenin bazı bölgelerinde uzun süredir çöplerin toplanmadığı ileri sürülmüş ve bu konuda kolları sıvayan Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy ise çareyi gönüllüleriyle birlikte çöpleri toplamakta bulmuştu. Aksoy'un eyleminin ardından belediyenin temizlik işlerine bağlı araçların sokaklarda çöpleri topladığı bildirilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.