Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mersin'de balık boyu gerginliği: 1 yaralı

Mersin'de balık boyu gerginliği: 1 yaralı

Mersin balık pazarında denetim yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, tezgahtaki balıkların boylarının küçük olduğu gerekçesiyle ceza kesmeye kalkınca arbede çıktı. Balıkçıların...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 15:35
Mersin balık pazarında denetim yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, tezgahtaki balıkların boylarının küçük olduğu gerekçesiyle ceza kesmeye kalkınca arbede çıktı. Balıkçıların saldırısına uğrayan denetim ekibinden bir kişi yaralanırken, denetime tepki gösteren diğer iş yeri sahipleri tezgahlarını topladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, Mersin Balık Pazarı'na gelerek balıkların boyları ile ilgili denetim yapmaya başladı. Ekipler, kontrol yaptıkları sırada bir tezgahta boyları küçük balık satıldığını tespit etti. Ekipler, bunun üzerine cezai işleme başladı. Bu duruma öfkelenen iş yerinde çalışan bazı kişiler ekiplere saldırınca arbede çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Çıkan olayda darp edilen ekipten bir kişi, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya karışanlar ise polis merkezine götürüldü.
Olayın ardından ise Balık Pazarı'nda bulunan iş yerleri protesto amacıyla balıkları toplayarak tezgahlarını kapattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.