Dolar 34,2162
%0.05
Euro 37,8826
%0.14
Altın 2.923,970
%0.01
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mersin'de uyuşturucu kavgası: 3'ü ağır, 7 yaralı

Mersin'de uyuşturucu kavgası: 3'ü ağır, 7 yaralı

Mersin'de sokak ortasında uyuşturucu paylaşımı yüzünden meydana geldiği iddia edilen silahlı kavga sonucu 3'ü ağır, 7 kişi yaralandı. Olay, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi 6023 sokakta gerçekleşti. İddiaya göre, uyuşturucu paylaşımı...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 02:47
Mersin'de sokak ortasında uyuşturucu paylaşımı yüzünden meydana geldiği iddia edilen silahlı kavga sonucu 3'ü ağır, 7 kişi yaralandı.

Olay, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi 6023 sokakta gerçekleşti. İddiaya göre, uyuşturucu paylaşımı yüzünden meydana geldiği iddia edilen tartışma, daha sonra iki grup arasında silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sonucu K.G, F.T, M.K, E.K, M.D, D.C, H.Ö. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar ambulans ve özel araçlarla hastanelere kaldırıldı.

Kavganın ardından süphelilerin yakalanması için çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Bu sırada Mersin Devlet Hastanesi'ne yaralı getiren şahıslardan bazıları otomobilleri ile kaçtı. Bunun üzerine çalışma yapan ekipler
olaya karıştığı belirtilen M.Ç.'yi Mersin Devlet Hastanesi yakınlarında 33 CLU 61 plakalı otomobilin patlayan tekerini değiştimeye çalışırken yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan K.G. ile Toros Devlet Hastanesine kaldırılan D.C. ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan H.Ö.'nün durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olayın ardından yaralı yakınları hasteneye akın etti. Çevik Kuvvet Ekipleri ise hastane önlerinde bir olumsuzluk yaşanmaması için önlem aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.