Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mersin'deki komşu kavgasında ölü sayısı 2 oldu

Mersin'deki komşu kavgasında ölü sayısı 2 oldu

Mersin'de komşular arasında pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada ağır yaralanan diğer kardeş Haşim Yavuz da hayatını kaybetti. Kardeşlerden biri ise dün akşam ölmüştü.Merkez Mezitli ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde iki komşu arasında...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 15:25
Mersin'de komşular arasında pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada ağır yaralanan diğer kardeş Haşim Yavuz da hayatını kaybetti. Kardeşlerden biri ise dün akşam ölmüştü.

Merkez Mezitli ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde iki komşu arasında 'yoldan geçme meselesi' yüzünden kavga çıkmış, E. Y.(23) pompalı tüfekle Arif (20) ve Haşim Yavuz (16) kardeşlere ateş açmıştı. Ağır yaralanan kardeşlerden Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Arif Yavuz, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ağır yaralanan kardeşi Haşim Yavuz ise
Erdemli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Kavgada darp sonucu yaralanan E.Y. ise Mersin Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından göz altına alınmıştı.

Arif Yavuz Mezitli ilçesinde toprağa verilirken, Erdemli Devlet Hastanesi'nde durumu ağır olan Haşim Yavuz da müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.