Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji'den Ege Denizi için fırtına uyarısı

Meteoroloji'den Ege Denizi için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına beklendiğini duyurdu. Öte yandan İzmir yarından itibaren 5 gün boyunca sağanak yağışlı havanın etkisi altında kalacak. Meteoroloji'den Ege Denizi için

  • Ege Postası
  • 02.01.2016 - 15:18
Denizlere ait meteorolojik uyarıya göre pazar günü Ege Denizi'nde kuvvetli olması beklenen fırtınanın pazartesi günü etkisini kaybetmesinin beklendiği belirtildi.

Ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere dikkat çekilen açıklama şöyle: "Kuzey Ege'nin güneyi ve Orta Ege'de güney ve güneybatı yönlerden esen rüzgarın yarın öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak 7 ila 9 (60-90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın pazartesi günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Güney Ege'de güney ve güneybatı, kıyılarda güneydoğu yönlerden esen rüzgarın yarın öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın pazartesi günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir"


SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR!
Meteoroloji'den yapılan açıklamada son değerlendirmelere göre
; yurdun pazar günü sabah saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine girmesinin beklendiği ifade edildi.

Hava sıcaklığınınsa hafta başından itibaren ülke genelinde artacağının ve mevsim normalleri civarında seyredeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Meteorolojik değerlendirmelere göre yarından itibaren İzmir 5 gün boyunca yağışlı havanın etkisi altında olacak. 



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.