Dolar 34,2289
%-0.04
Euro 37,4628
%-0.47
Altın 2.871,530
%-0.53
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mezuniyet töreninde pankartlı evlenme teklifi

Mezuniyet töreninde pankartlı evlenme teklifi

Uşak Üniversitesi 2012-2013 akademik yılı mezuniyet töreninde, pankartlı evlenme teklifi ilgi odağı oldu. Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan İkbal İşcan (23) isimli öğrenci, kortej yürüyüşü...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 19:16
Uşak Üniversitesi 2012-2013 akademik yılı mezuniyet töreninde, pankartlı evlenme teklifi ilgi odağı oldu. Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan İkbal İşcan (23) isimli öğrenci, kortej yürüyüşü sırasında üzerinde kız arkadaşı ile çekilmiş fotoğrafı bulunan ve 'Sen ve Ben Bir Ömür Var mısın… Nivan, Benimle Evlenir misin'’ yazılı pankart açtı. Afişle stadyum etrafını turlayan gencin teklifini arkadaşı Nivan Birim 'Evet' diyerek kabul etti.

11 bin 829 öğrencinin eğitim gördüğü Uşak Üniversitesi’nden mezun olan 3 bin 940 öğrenci için Uşak Bir Eylül Stadyumu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Vali Mehmet Ufuk Erden, Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Emniyet Müdürü Ogün Toprak, il protokolü ile akademik personel, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törene katılan vatandaşların ilgisini çeken evlenme teklifi afişi, protokol üyeleri tarafından da alkışlandı. Törende bulunan ve evlilik teklifi yazılı pankartı görünce sevinç çığlıkları atan Nivan Birim (21), teklifi kabul ettiğini söyledi. Geçen yıl Uşak Üniversitesi’nden mezun olduğunu belirten Birim, "Ben de geçen yıl Uşak Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü’nden mezun oldum. Bir yıldır İkbal’in mezun olmasını bekliyordum. Çok mutluyum." diye konuştu.

Mezuniyet töreni, kortej geçişinin ardından Rektör Prof. Dr. Sait Çelik’in konuşması, başarılı öğrencilere belge verilmesi, mezuniyet pastasının kesilmesi, diplomaların dağıtılmasının ardından keplerin havaya atılması ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.