Dolar 34,0598
%-0.01
Euro 37,8970
%-0.02
Altın 2.801,900
%-0.03
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Midyat Eğitim Bir-Sen, yeni müdürü ziyaret etti

Midyat Eğitim Bir-Sen, yeni müdürü ziyaret etti

Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi A.Kadir Altay başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Konya'dan Midyat'a atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.        Ziyaretten...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 16:08
Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi A.Kadir Altay başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Konya'dan Midyat'a atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, "Midyat ilçemiz inanıyorum ki eğitim seviyesi bakımından hak ettiği yerlere gelecektir. Bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor." dedi.

        Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi A. Kadir Altay ise şunları söyledi: "Midyat gibi güzide bir ilçemizde karşılaştığımız eğitim sorunlarının en kısa süre içinde çözülmesi, eğitim seviyesinin mümkün olduğunca üst sıralara taşınması için sendikamız ve şahsımız olarak üstümüze düşen her neyse seve seve yapmaya hazırız. Önemli olan çocuklarımızın geleceğinin daha sağlam temeller üzerine kurulması."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.